Arizona Pizzéria és Hamburgéria

JELENLEGI AKCIÓNK

kuponok beváltása


10 db "Arizóna Kupon"*-ért cserébe egy 28cm-es szabadon választható ajándék pizzát küldük Önnek ajándékba kínálatunkból, 1760Ft-os értékhatárig.

5 db "Arizóna Kupon"*-ért cserébe egy ajándék óriáspalacsintát vagy máglyarakást küldük Önnek ajándékba.

3 db "Arizóna Kupon"*-ért cserébe egy ajándék pizzaszószt küldük Önnek ajándékba.

A beváltás feltételei: A kupon pizzára váltására csak akkor van lehetősége a futárnak, ha Ön telefonos rendelés esetén szóban, online rendelés esetén megjegyzésben jelzi felénk kuponbeváltási szándékát. Az ajándék elvi eladási értéke nem számít bele a rendelési minimum értékhatárba. Kérjük ennek a kritériumnak a külön elbírálásáért kérje az üzletvezetőt telefonon (06 53/321 480).

Január 13-ától, hetenként, visszavonásig; az a vendég, aki a legtöbb kupont érvényesítettette; a ceglédi Gheorge Pál moziban felhasználható és ott, év végéig beváltható páros mozijegyetutalványt kap, melyekhez egy-egy adag popcorn is felajánlásra került a mozi által.

A jegyek a tárgyhetet követő hét végéig vehetőek át a vendéglátóegységben. Egyenlő eredmény esetén az időben korábbi beváltó kapja az ajándékot.

*A Cortina Kft. - A ceglédi Kossuth tér 9-es telephelyű egységében az "Arizona Pizzéria és Hamburgéria"-ban minden kiszállításra előkészített pizzásdobozában egy "ARIZONA KUPON" feliratú, 6cmx3cm méretű, a doboz oldalszögletének belső oldalán, egy egyedi azonosító cimkét helyez el. E fenti kartonlap kivágva, az azonosító cimkével együtt 1 db kuponnak minősül melyet a 2019. december 1-ével megkezdődött és visszavonásig érvényes játékában darabonként egy alkalommal beválthatóak ugyanezen a telephelyen vagy az onnan történő házhozszállításos rendelés leadáskor.